Jarní rozkvět

Svítím, tedy jsem!

Jak prohlubovat své napojení, přijímat své dary a využívat maximum svého hvězdného potenciálu pro šťastný a naplněný život.

12 týdenní světelný komplexní program pro všechny Světlonošky, které se chtějí postavit do své síly a naplnit své poslání

Sníš o tom využívat efektivně a zcela přirozeně svých schopností a darů?

Pomohu Ti najít světlo, Tvůj kmen a rozsvítit Tvé vnitřní Slunce, tak, aby jsi svůj hvězdný potenciál mohla začít využívat na maximum.

Srdečně Tě zvu do programu Svítím, tedy jsem!

Jaro 2022 je časem globální transformace a velkého probuzení hvězdných květinek. Proto jsem připravila tento komplexní světelný progam, ve kterém budeme efektivně pěstovat ze Tvého semínka úžasnou, silnou a zářivou květinu, která toto jaro rozkvete ve svůj plný potenciál. 

Přihlaš se do tohoto exluzivního programu, který vyvrcholí na Letní Slunovrat společnou rituální iniciací, rozvíjej svůj hvězdný potenciál v komunitě stejně nalazených žen a prožij s námi svůj jarní rozkvět, který Tě povede k naplnění Tvého poslání!

Co o programu říkají ostatní Světlonošky?

Světlonošky

6 Videos

Představ si, jaké by to bylo

Možná zkoušíš všemožné cesty a sbíráš informace, ale stále jakoby to nebylo ono...

Ale to vše je v pořádku, protože se měníš, podobné pocity jsem zažívala také, nejsi v tom sama. I já sama jsem se potřebovala naplno probudit,
abych pochopila, kým vlastně jsem,
abych se navrátila ke své prvopodstatě, vydala se na cestu světla, na které jsem
přijala své stíny i přirozené schopnosti, abych
začala být sama sebou a mohla zářit.
A teď svítím, tedy jsem.

A to samé chci dopřát i Tobě. Protože každý z nás si zaslouží svítit.

Možná, že je na čase udělat další krok na Tvé cestě.

A možná, že cítíš, že Tě mám kousek doprovodit…

Tuto cestu jsem již prošlápla a nyní ji chci ukázat i Tobě. Ráda si poslechnu Tvůj příběh a budu Ti průvodkyní. Vezmu Tě za ruku a postupnými krůčky se vydáme na cestu domů – za vnitřní pravdou, za hlasem Tvého srdce, do nitra Tebe samé, kde mnoho čeká na objevení.

Když se probouzíš, pravděpodobně na mě narazíš, jako se to stalo jedné výjimečné ženě: 

“Nieje to tak dávno, čo sme si s Luckou vstúpili do života. Na prvý pohľad jemná a láskyplná žena, kamarátka a spriaznená duša okamžite som v nej cítila význam týchto slov. Nieje však prekvapením, že toho v sebe nesie ešte oveľa viac. Svetlonoška ani zďaleka nevystihuje intenzitu svetla, ktoré v sebe nosí a ktoré dokáže rozžiatiť a aktivovať v ľuďoch okolo. Celý život ma sprevádzajú dve slová, ktoré milujem a nosím v sebe od detstva, je to: Prežiatiť temnotu. Pokračovanie môže byť napr. Prežiariť temnotu v sebe, vo svete, v emócii, ktorú cítim. Teraz viem, že význam týchto slov čakal na naplnenie práve stretnutím s Luckou. Pomohla a pomáha mi prežiariť temnotu vo mne či už ide o strachy a neistoty, ktoré pocítim alebo o pochybnosti o sebe o svojom poslaní. Lucka je skutočná aktivátorka vášho potenciálu, sprievodkyňov na ceste k vášmu poslaniu v živote. Ďakujem ti.”
Wendy Homolová
Zakladatelka etické módy "In Flow in Love"

Průvodkyně hvězdných semínek

Mou misí je nalézat další Světlonošky, Starseeds – duchovní učitele a mistry, kteří v sobě nesou pradávnou pravdu a veliké bohatství. Jen to možná zatím neví. A přesně proto…se naše cesty protnou.

Tak dlouho jsem Tě hledala, až jsem Tě našla. 🤍

Probuď své hvězdné kódy a rozsviť se ve svůj plný potenciál!

Cítíš v sobě své volání?

více se spojit se svou duší

po rozjasnění těla i mysli

po objevení svého poslání a naplnění potenciálu

po uchopení okolností svého života ve zcela novém světle

po tom, být konečně sama sebou

a stát se tou, kterou doopravdy jsi?

Není to volání Tvé vnitřní bohyně – která chce tančit, čarovat a užívat si život jako pohádku magické zahrady?

Řekni svému volání ANO jako tyto skvělé ženy:

Výjimečná možnost rychlejšího otevření očí a aktivace antének od Úžasné bytosti. 🙏💜 Pokud si tě tento program volá, není to jen tak. 👁️👌🏻🤗

Romana Čtvrtečková

Děkuji za to, že jsi mi přišla do cesty ve správnou chvíli. Vždy jsi byla po ruce s neskutečnou podporou a nadhledem. Pomohla jsi mi rozzářit to světýlko ve mně, posílit víru a důvěru v sebe sama i celý proces. Děkuji, děkuji, dekuji!

Lucia Sília Mikulová

"Už od začátku mi bylo jasné, že se odněkud známe. A víte co? My se známe už hodně, hodně dlouho. Někdy musíme totiž zapomenout, abychom si mohli opět vzpomenout. Naše světelná rodina drží neustále při sobě a nebýt Lu, nikdy by takto nefungovala. Ona byla tím, kdo ve mě aktivoval čudlík a naučil mě vidět svět jinýma, lepšíma očima. Ještě jsem nepotkala nikoho, kdo by byl takový bojovník a sluníčko zároveň. Dokázala zvládnout nejednu překážku a teď předává světlo dál. A upřímně řečeno, opravdu jí to jde moc dobře. Svou energií uzdravuje svět a to je ten největší dar, který člověk může mít. Lucí, tímto bych ti chtěla moc poděkovat za to, jaká jsi osůbka a jsme moc vděčná za to, že jsme se našly. Mám tě moc ráda."

Jůlinka Vosyková

Lidské vědomí je každým dnem na vzestupu a mým posláním je tento proces podpořit v bytostech kolem sebe, moc si přeji, aby jsi i Ty objevila své poslání, byla sama sebou a ukázala své světlo světu.

Připravila jsem pro Tebe 12ti týdenní světelný aktivační program.

Svítím tedy jsem!
Jak prohlubovat své napojení a využívat maximum svého hvězdného potenciálu pro šťastný a naplněný život.

Díky tomuto programu získáš:

Lucka je úžasná Světlonoška. Své poslání plní s velkou láskou, pokorou a úctou. Stala se mým velkým světlem a učitelem na cestě poznání sebe sama a jsem jí za to moc vděčná. Lucky kurz mi změnil život. Začala jsem chápat různé souvislosti, které dříve nedávaly smysl, začala jsem vnímat svět jiným způsobem a pocítila jsem sílu vesmírné lásky. Díky Lucce jsem objevila své dary, své poslání a smysl svého života. Prohloubilo se mé vědomé napojení na nehmotný svět, začala jsem komunikovat se světelnými bytostmi, uvědomovat si svou sílu a podstatu. Zapracovala jsem na sebelásce a odhodila spoustu nepotřebných vzorců a programů. A přesně to je tak důležité – najít sám sebe. Teprve když vyléčíme sami sebe, můžeme léčit i ostatní. Lucka pro mě byla v tomto procesu tou nejlepší průvodkyní. Naučila mě, že když budu věřit, není nic nemožné. Za posledních pět měsíců, co Lucku znám, jsem ušla obrovský kus cesty. Stala jsem se Světlonoškou. Tato cesta pokračuje dál, i když už kurz skončil. A já díky Lucce vím, že ty nejlepší návody a postupy si neseme každá v sobě. Děkuji, že jsi nás naučila hledat odpovědi na všechny otázky uvnitř našeho nitra. Děkuji, že jsi vždy stála při nás, rozdávala svůj klid, úsměv a nadhled. Děkuji, že jsme se na Tebe mohly s čímkoliv obrátit a vždy jsme u Tebe nalezly otevřenou náruč a srdce. Děkuji za všechna poselství, která nám předáváš. Děkuji za to, že svítíš, tedy jsi!

22 míst

pro 22 výjimečných žen

Tento program odporucam kazdej jednej dusi bez rozdielu. Kazdy kto sa hlada a potrebuje posvietit na cestu nadhernym svetlom Svetlonosky Lucky! Je to nadherna cesta plna lasky svetla porozumenia a objvobania seba samej!

Denisa Klempová

Moje cesta po boku sluníčka Lucie byla naprosto nádherná a zajímavá od začátku až do konce. Program mi přinesl klid v duši, radost ze života, lásku a zdravé sebevědomí. Jsem za to neskutečně vděčná. Nic lepšího jsem doteď nezažila.

Renata Jírovcová

Bola to uzasna jazda životom - získala som iny pohlad na seba - na vsetko okolo seba - zdroj noveho poznania - co vo mne driemalo aj ked som to tušila 🙏 oči zočili 💕duša prehovorila pocítila 👏ja som... dakujem Lucinko si super 🥰

Jarmila Michalcovská Klempová

Nejlepší byly osobní koučingy, které vždy přinesly rozjasnění dne, energii a nové myšlenky a rozluštění toho, co se děje a proč se to tak děje, takový světelný bod ve tmě k dalšímu stanovišti na cestě 🙂

Bára Tomčová

Výborné vedení, krásná cesta, která může pomoci najít vnitřní rovnováhu člověka a otevřít schopnosti, které jsou ukryté tam uvnitř. V průběhu této cesty se do mého nitra vrátilo světlo.

Renata Vonková

Bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v mém životě!😍

Žaneta Hovorková

Tento program je pro Tebe, pokud

Tento program odporúčam každej žene. Vďaka programu som nadobudla veľkú sebahodnotu, zvýšila sa mi sebadôvera a pochybníček (ego) dostalo dosť na frak. Stali sa z nás kamaráti a z neho krásny nástroj. Veľa som sa naučila. Lucka je úžasná sprievodkyňa, ktorá ťa dovedie presne tam, kam si pripravená ísť. Pomôže ti na ceste k objaveniu tvojich darov, krásne ťa nasmeruje tam, kam treba. Je úžasnou oporou počas celého programu. Vyžaruje z nej niečo neskutočne nádherné, silné a liečivé. Pomôže ti dostať sa vyššie, navýšiť si frekvenciu, vedomie, porozumenie. Naučí ťa veľa krásnych techník, spôsobov ako na sebe vedome pracovať, ako sa čistiť a veľa iného. Tento program ti pomôže si veľa vyliečiť, upratať, uzdraviť, uvedomiť, poskladať si rôzne puzzlíky, objaviť a pochopiť tvoje dary. Je toho naozaj veľa. Je to riadna cesta, ktorá má na konci nádherné, zaslúžené ovocie za všetku prácu, ktorú urobíš 🙂

Jedno viem s istotou povedať, že tento program ti môže toho veľa dať 🙂

  • Renata Piršel

Tento program odporúčam každej žene. Vďaka programu som nadobudla veľkú sebahodnotu, zvýšila sa mi sebadôvera a pochybníček (ego) dostalo dosť na frak. Stali sa z nás kamaráti a z neho krásny nástroj. Veľa som sa naučila. Lucka je úžasná sprievodkyňa, ktorá ťa dovedie presne tam, kam si pripravená ísť. Pomôže ti na ceste k objaveniu tvojich darov, krásne ťa nasmeruje tam, kam treba. Je úžasnou oporou počas celého programu. Vyžaruje z nej niečo neskutočne nádherné, silné a liečivé. Pomôže ti dostať sa vyššie, navýšiť si frekvenciu, vedomie, porozumenie. Naučí ťa veľa krásnych techník, spôsobov ako na sebe vedome pracovať, ako sa čistiť a veľa iného. Tento program ti pomôže si veľa vyliečiť, upratať, uzdraviť, uvedomiť, poskladať si rôzne puzzlíky, objaviť a pochopiť tvoje dary. Je toho naozaj veľa. Je to riadna cesta, ktorá má na konci nádherné, zaslúžené ovocie za všetku prácu, ktorú urobíš 🙂

Jedno viem s istotou povedať, že tento program ti môže toho veľa dať 🙂

Renata Piršel

Tento program není pro Tebe, pokud

Program Svítím, tedy jsem! All inclusive obsahuje:

Cesta květiny

ucelený program, kdy ze Tvého zasazeného semínka vyroste a vykvete zářivá květina

Iniciace Světlonošky

závěrečný společný světelný rituál na Letní Slunovrat

Světelné kruhy

1x týdně společné vysílání: komunita, propojení, sdílení, skupinový koučink, otázky a odpovědi

12 společných týdnů

v magickém transformačním poli

Hodnotná členská sekce

s jednotlivými tématy, videa, návody, tipy, světelnými úkoly a praktickými cvičeními

Přednášky od expertů

hodnotné přednášky a workshopy od hostů na dané téma

Meditace a světelné seance

na významné dny a události

1x individuální světelená session

90 minut přímo podle Tvých potřeb se vzkazem a tipy pro Tvou cestu

Deník Světlonošky

Tvé světelné materiály pro Tvou cestu květiny

Soukromá komunita

stejně nalazených bytostí, uzavřená skupina na Facebooku

A k tomu navíc získáš:

Přednášky a mini workshopy od expertů na dané téma:

Vesmírná energie kamenů

Světlonoška Jana

Emoční kód

Světlonošky Deniska a Renka

Jak chránit svoji energii

Světlonoška Marina

První jarní bylinky a jejich využití v každodenním životě

Lucia Sília

Vykuřování - očista těla i obydlí

Lucia Sília

5 Tibeťanů, půstování a další techniky podpory světla

Světlonoška Irenka

Runy a jejich magická síla

Lucia Sília

Mini jóga pro každý den

Světlonošky

Bonusy pro Tebe

Tyto bonusy získáš při objednání do středeční půlnoci 23.března 2022.

Vyčištění aury a ochrana

Rituál, který pročistí a prozáří Tvé energetické tělo, vyčistí čakry a naplní Tě láskyplným světlem. Tak, aby Tě nic netížilo a cítila ses lehce. Řeší mnoho symptomů jako je únava, úzkost a jiné. Po ošetření obdržíš sepsaný vzkaz s vizí.

Energetický amulet

Ručně vyrobený dřevěný šperk z naší světelné dílny s aktivačním obrázkem našeho workshopu, nabitý přímo pro Tebe!
Pozitivně působí na Tělo i ducha a slouží jako meditační a rituální pomůcka, i slušivý šperk.

Dálkové léčivé ošetření

Součástí Tvých bonusů je také dálkové léčení Shamballou, které krásně doplní Tvůj proces jarního rozkvětu. Toto léčení Tě posune o kus dál a krásně Ti navýší vibrace. Shamballa je světlo a láska.

Očista a ochrana aury

Po vyčištění aury dochází k celkovému pročištění energetického těla a jeho vyzařování. Může dojít ke zlepšení nálady a pocitu “odlehčení” od problémů nebo situací, které nás tížily. Je to takový “restart”, který Ti dobije baterky. Tvou auru i čakry vyčistí absolventka letního programu Svítím, tedy jsem! 2021 – Žanet. Úžasná hvězdná duše, která probudila tento jedinečný dar a nyní jím prosvětluje ostatní.

Světelný aktivační amulet

Amulet s aktivačním obrázkem nabiju přímo pro Tebe. Bude Tě doprovázet při společných meditacích a rituálech a pozitivně působit na růst Tvé zářivé květinky. Můžeš ho nosit jako šperk, zářič i ochranný amulet v jednom.

Dálkové léčení Shamballa

Tato energie je krásná, světelná, dynamická. Její účinky pocítíš okamžitě. A pokud Tě zaujme, možná si Tě zavolá i samotné zasvěcení, na kterém se následně můžeme domluvit.

BONUSY v hodnotě více jak 3000Kč získáš při registraci do programu do půlnoci 23.3.2022!

Společně se dotkneme hvězd a vydáme Tě na jednu z Tvých pohádkových cest...

Program Svítím, tedy jsem! z celého srdce doporučuji všem, kteří cítí, že život je o něčem jiném. 💜 Ujistí vás o tom, že pohádky nejsou jen výmysl, ale nádherné světelné bytosti, které nás provázejí a pomáhají nám, skutečně existují. 😇 Nejdůležitější však je, že vás naučí, jak se s láskou postarat o sebe a rozsvítít tak své vnitřní slunce ☀️ a zářit pro všechny kolem. 💜🤗

Světýlko Jana Vrbová

Profituj ze své přirozenosti

Světlo

Budeš v sobě probouzet zcela přirozeně svou jedinečnost - Tvůj božský potenciál.

Růst

Podpořím Tvůj růst a životní posun. Ty i okolnosti Tvého života se dají do pohybu.

Nové vhledy

Tvá mysl se více otevře, vnímání rozšíří a vědomí bude plné nových vhledů.

Ať už jsi v jakémkoli věku, žiješ na jakémkoli místě a plníš jakoukoli roli, je na čase stát se sama sebou a zářit. Protože když jsme sami sebou, jsou naše schopnosti aktivní, stoupáme výš a svítíme... a to je posláním každé bytosti.

Program mi přinesl "nový život", kdy vnímám a jsem jinou a lepší bytostí, která stále objevuje nové a nové schopnosti, které má moje duše. Rozhodla jsem se, a to díky Světlonošce Lucince ❤ ( a doufám, že to uskutečním 😊), pomáhat rozsvítit světlo i u dalších bytostí.

Petra Eliášková

Všechno máš již v sobě,
stačí to jen probudit!

Možná se teď ozval Strýček Pochybníček ve Tvé hlavě a něco tam blábolí, ale jedno Ti povím!

Kdybych Pochybníčka poslouchala

  • nikdy bych nezačala žít život splněných přání
  • nikdy bych se nepřestěhovala do cizí země
  • nikdy bych nezačala studovat v cizím jazyce
  • nikdy bych nezhubla 20 kilo
  • nikdy bych nezačala běhat desítky kilometrů
  • nikdy bych nevybudovala vědomé partnertsví
  • nikdy bych nepřestala se svou závislostí
  • nikdy bych nevystoupila na veřejnosti se svým tvůrcovstvím
  • nikdy bych neřekla Vesmíru své ANO
  • nikdy bych nepřijala jakoukoli další životní výzvu

…a nedokázala nic z toho, na co jsem teď pyšná!

A především..nikdy bych se nestala sama sebou, nezačala se věnovat svému poslání a neprobudila vše, co ve mně bylo ukryté!

Svítím, tedy jsem!

Když se naše vnitřní světlo plně aktivuje, probudíme naše jedinečné dary a schopnosti žít svůj nejvyšší potenciál tady na Zemi.

Poskytnu Ti své transformační pole i světelné know-how

Léčení, průvodcování a koučink mnoha bytostí v Čechách a Německu, kterým se dal život pořádně do pohybu a nyní září.

Celoživotní spirituální cesta, práce s energiemi, životní restart a duchovní probuzení.

Jsem hypersenzitivní, díky čemuž jsem i velmi empatická, neboť mám přecitlivělé “anténky” na všechno, proto Ti porozumím do hloubky.

Studium filosofie a komunikace mi připravilo úžasnou půdu pro můj další duchovní rozvoj a poznání, že komunikace je základem lidského bytí, klíčem k vnitřní pravdě, ale i duchovním sférám.

Své znalosti jsem obohatila absolvováním studia alternativní psychoterapie na akademii HeilZentrum Bavorsko.

Mnoho životů jsem se učila, abych nyní mohla své vědění předávat dál a pomáhat ostatním vzpomenout si, kým vlastně jsou. 😉

Pocházím z Mintaky, odkud jsem si kdysi přinesla spoustu světelných kódů, abych zde na Zemi jako posel světla mohla probouzet a léčit ostatní.

Lucinka je úžasná bytost. Je to člověk, který tvoří, pomáhá, svítí, vede...a spoustu dalšího. Její vedení je jako vedení anděla. Pomůže se vším, čím si člověk prochází, a je jedno, o jakou oblast života se jedná. Stačí se na ní podívat a člověk hned cítí radost, lásku. Celá září! Obdivuji celou její cestu a to, že došla až sem a pomáhá tolika lidem, je to krásný. Vzbuzuje přirozenou důvěru. Nikdy jsem nepotkala člověka, kterému bych takhle věřila už od začatku. Lucí každého vyslechne a pomůže. Díky ní jsem měla spoustu uvědomění, které mi změnily můj život. Najednou si život užívám jinak, mám na všechno jiný úhel pohledu, na který bych nikdy nepřišla nebýt Lucí. Jsem moc vděčná, že mi přišla do života, a přeju všem, aby ji co nejdříve poznali a zažili to, co já, protože i přes to, že slov existuje mnoho, tak tohle je slovama nepopsatelný, to každý musí zažít a až pak pochopí. Je to přesně človíček, kterýho jsem hledala a nepochybuju, že i ostatní hledají..Jsem vděčná, že zrovna já jsem měla to štěstí a že se zkřížily naše cesty. Přeju vám všem ostatním, ať ji poznáte také a ona vám přinese světlo do života, které vás povede a už nikdy nezhasneDĚKUJU!

Žaneta Hovorková

Před vstupem do programu jsem měla za sebou již kus cesty sama k sobě, ke svému poslání. A pořádný před sebou 🙂 Program a hlavně Lu mi obrovsky pomohli vyslovit nahlas to, co jsem v sobě vnímala, potlačovala či nosila odjakživa. Zvědomila jsem si, že to, co pokládám za samozřejmost, že takhle to má každý, vůbec žádná samozřejmost není, že jsou to vzácné dary, o které je potřeba pečovat a prohlubovat je. Uvědomila jsem si naplno svou sebe-hodnotu, své božství, propojenost se vším živým i neživým, obnovila sebe-důvěru. V programu jsem vždy našla pochopení a inspiraci, ať už od Lu nebo od ostatních Světýlek, které se s nám vydaly na společnou cestu. Nic nebylo špatně, nic nebylo až moc nebo málo. Moc se mi líbilo, jak nás Lu kormidlovala k Sobě samým, ke svému tělu, Duši, ke svému okolí... Propojovala vše se vším a byla nám vždy velkým pomocníkem. Obrovsky moc ze Srdce děkuji!

Irena Hýžová

Každý tvůj program mi vnáší jiskru do života. Je mi s tebou dobře, jako s člověkem, oprava - Světlonoškou! Jsi báječné stvoření, které v lidech probouzí jen to nejlepší. V celkovém shonu se vždy s tebou čas zastaví, uvědomím si vše důležité i naopak nedůležité. Vážím si maličkostí, dovedu pracovat se svými myšlenkami a pocity, lépe než kdy dříve. Rozzářila jsi moji bytost. Jsem více, šťastná, usměvavá a toto světlo obohacuje i lidi kolem mne. Vím, že je tady a teď moc důležité. Dokážu v myšlenkách opustit tuto realitu a přenést se do oceánu s nebem nad hlavou. A tento oceán je pro mě výzvou, je tak velký a mocný a já mám touhu ho poznávat. Tolik možností kam se vydat v myšlenkách a tedy i v životě. A toto jsem získala díky tobě! 🥰

Věra Badurová

Když jsi opravdová a sama sebou, tak svítíš

  • Započne proces rozpouštění obav, strachu a negativních emocí
  • Spojení se všeobjímající láskou
  • Harmonizují se čakry, začne docházet k uzdravení
  • Rozpohybuje se vše myšlenkově i fyzicky, nacházíš cestu ven ze stagnace
  • Pomalu začnou být odstraňovány překážky a limity v naší hlavě
  • Dochází k uvědomění, že já jsem TVŮRCEM svého života, že mám úžasné schopnosti, které mohu využívat každý den
  • Začínám chápat své poslání a skrytá poselství života
  • Stávám se sám sebou a začínám žít v souladu Vyšším vedením
  • Začínám žít svůj plný potenciál tady na Zemi a pomáhat tím ostatním bytostem
  • A pak Svítím, tedy jsem…

12 týdenní komplexní program Svítím, tedy jsem!

12 týdenní komplexní program

Svítím, tedy jsem!

Jak prohlubovat své napojení, přijímat své dary a využívat maximum svého hvězdného potenciálu pro šťastný a naplněný život.

All inclusive balíček

Tvá investice do Tvého posunu je
12 222 Kč

Cena zahrnuje:

  • Cesta květiny: ucelený program, kdy ze Tvého zasazeného semínka vyroste a vykvete zářivá květina
  • 12 společných týdnů v transformačním poli
  • 1 x individuální online světelná session 90 minut podle Tvých potřeb se vzkazem a tipy pro Tvou cestu
  • Iniciace Světlonošky – závěrečný společný světelný rituál na Letní Slunovrat
  • Členská sekce s jednotlivými tématy, videa, návody, tipy, světelnými úkoly a praktickými cvičeními
  • Deník Světlonošky – Tvé světelné materiály pro Tvou cestu květiny
  • Světelný kruh 1x týdně: komunita, propojení, sdílení, skupinový koučink, otázky a odpovědi
  • Hodnotné přednášky a workshopy od expertů na dané téma
  • Meditace a světelné seance
  • Soukromá komunita stejně nalazených bytostí, uzavřená skupina na FB

*Tento program nezahrnuje osobní chat v průběhu programu

Možnost
splátek

Pokud toužíš v rámci programu po pravidelné intenzivní osobní spolupráci, připravila jsem pro Tebe:

Svítím, tedy jsem! V1P

All 1nclusive + balíček koučinků
19 555 Kč

Cena zahrnuje:

  • All inclusive balíček + k tomu balíček individuálních sezení a spolupráce v hodnotě 11 100Kč
  • 5 osobních světelných konzultací/koučinků 1:1 na sebe navazujících (5×60 minut)
  • světelná pohotovost v případě potřeby na messengeru nebo mailu
  • = hluboká individuální spolupráce po celou dobu programu na Tvé cestě květiny

*Kapacita omezena na 10 VIP vstupenek

Renka
Read More
Program sa mi neskutočne páčil. Bola to úžasná, aj keď miestami náročná cesta. Dal mi naozaj veľmi veľa, veľa som sa naučila, dozvedela, prišlo mi neskutočne veľa uvedomení. A čo je najúžasnejšie, našla som svoje poslania v tomto živote 🙂
Ivanka
Read More
Program byl uzasny. Zacala jsem si vice verit, budu mit vetsi hojnost, ale hlavne budu delat to, co me bavi a naplnuje s uzasnymi lidmi. Napsala a predala jsem muzi dopis, kde jsem dokazala sepsat, co citim a co si myslim. Zacala jsem pozorovat znameni a uvedomovt si, ze vsechno je, jak ma byt. Program mi prinesl do zivota spoustu uzasnych Svetylek, se ktrymi si muzeme pomahat a propojovat se a sdilet. Jsem Ti Luci moc vdecna za Tvoji laskavou peci, cisteni, aha momenty, leceni, otevirani... S laskou objimam Iva
Jarmika
Read More
Velmi krasny prístup - nežnosť - komukacia- poradenstvo - profesionalita - uzasne svetelne kaucinky - pri ktorých mi bolo vsetko hned jasnejšie Svitim ,tedy jsem
Previous
Next

Přihlášky jsou otevřené do 31. března 2022

Naposledy se místa vyprodala velmi rychle, proto neváhej a pokud cítíš své volání, poslechni svou intuici a přihlaš se hned.

Jana
Read More
Největší uvědomění je, že už vím kdo jsem. 👽🙏 A také ta síla, že můžu změnit úplně vše a pomáhat celému světu. 💜🤗
Renka
Read More
Celý program a všetko, čo s ním súvisí. Najviac sa mi ale asi páčili rady na rôzne rituály, keďže v tomto som ešte nováčik. Vďaka programu som si spravila svoj prvý splnový rituál 🙂
Denisa
Read More
Vsetko cele tri mesice. A hlavne nase odobne koucingy som si uzivala najviac, najviac ma rozsvietili a uistili na mojej dusevnej ceste.
Iva
Read More
Vsechno bylo top Luci, vcetne Vaseho amuletu. Vubec nic bych nemenila. Moc dekuji za vsechny ritualy, leceni a opecovani.❤️
Previous
Next

Bonusy do půlnoci 23.3.2022

Vyčištění aury a ochrana

Rituál, který pročistí a prozáří Tvé energetické tělo, vyčistí čakry a naplní Tě láskyplným světlem. Tak, aby Tě nic netížilo a cítila ses lehce. Řeší mnoho symptomů jako je únava, úzkost a jiné. Po ošetření obdržíš sepsaný vzkaz s vizí.

Energetický amulet

Ručně vyrobený dřevěný šperk z naší světelné dílny s aktivačním obrázkem našeho workshopu, nabitý přímo pro Tebe!
Pozitivně působí na Tělo i ducha a slouží jako meditační a rituální pomůcka, i slušivý šperk.

Dálkové léčivé ošetření

Součástí Tvých bonusů je také dálkové léčení Shamballou, které krásně doplní Tvůj proces jarního rozkvětu. Toto léčení Tě posune o kus dál a krásně Ti navýší vibrace. Shamballa je světlo a láska.

100% garance pro Tebe

Garantuji Ti, že když budeš využívat programu naplno a všechno, co Tě v něm čeká, investice do Tebe se Ti mnohonásobně vrátí ve všech oblastech Tvého života.

Pokud by Tě můj program vůbec nikam neposunul a ve Tvém životě se nic nezačalo měnit, vrátím Ti celou Tvou částku.

Ale vím, že to funguje a bude i Tobě!

Možná v sobě máš ještě nějaké otázky?

Bojíš se, že nebudeš stíhat.

Neboj, program nebude tak intenzivní jako workshop. 😉 Jedná se o dlouhodobější spolupráci, tak, abys měla dostatek času vše prožít a vstřebat. Pokud Tě budou čekat nějaké úkoly, jsou jednoduché a hravé. Nejedná se o kurz, kde bys musela sedět x hodin týdně u videí a lámat si hlavu se složitými úkoly. A navíc, při našich setkáváních můžeš být klidně na louce nebo třeba na pláži. 😉

Jsi zaneprázdněná maminka a ne vždy můžeš být online.

Společné světelné kruhy doporučuji živě pro využití kolektivní energie a možnost okamžité interkace, otázek a odpovědí, ale nebude problém podívat se případně záznamu. Záznamy budou též ze seancí a meditací. Tvůj osobní termín naplánujeme přesně tak, aby Ti to vyhovovalo.

Program Tě láká, ale nevíš, co od něj čekat.

Pokud v programu máš být, tak se to stane, protože vše se v našem životě děje z nějakého důvodu. Protože jestli se máme propojit, už je to dávno naplánované a Ty to ucítíš. Když zvoní Tvůj budík, jsem u toho a po Tvojí cestě Tě ráda provedu. 😉

Stydíš se sdílet své prožitky s ostatními či být vidět na Zoomu.

Naprosto Ti rozumím, proto je veškeré sdílení zcela dobrovolné. Ale co když je právě toto Tvá současná výzva vylézt ze své krabice a začít naplno zářit a vyzkoušet si to v soukromém kruhu stejně nalazených bytostí? 😉

Možná si ještě říkáš, zda je online propojování to pravé.

Online setkávání přináší mnoho výhod. Můžeš být kdekoli na světě a přece součástí a nic Ti neunikne. Navíc mi uplynulé dva roky ukázaly, že se skrze online setkávání bytosti úžasně posouvají a mohou bydlet i tisíce km daleko, jinak bychom tu možnost setkání ani neměli. To je velká výhoda. A navíc, jedno, jak jsme fyzicky daleko, jsme propojené zlatou nití světla.

Pořád váháš? Napiš mi nebo si zarezervuj svůj světelný objevný hovor a já Ti pomůžu se rozhodnout 😉

Tento hovor je pro vážné zájemce. Ráda odpovím na Tvé otázky.

Otázky a odpovědi

Jak bude program vlastně probíhat?

Program se koná online formou a startuje společným úvodním setkáním na Nov 1.dubna 2022, kdy nás čeká světelné zahájení a otevření společného prostoru. Na tomto setkání si povíme, jak vše bude probíhat a kdy Ti pošlu kalendář pro rezervaci Tvého individuálního termínu. Od pondělí, 4.dubna, pak začínáme prvním tematickým okruhem, kdy se zaměříme na naše semínko v Zemi a budeme postupovat v procesu. Při Tvém individuálním koučinku se sejdeme na Zoomu při světelné session 1:1. Skupinový světelný kruh se koná jednou týdně – večer. Všechny potřebné informace najdeš vždy ve své členské sekci a e-mailu.

Budou zase meditace a rituály?

Samozřejmě, celý program je vytvořen v souladu s aktuálními energiemi tohoto významného jara. Ve vysoce energetické dny Tě tedy opět čekají krásné společné prožitky formou meditací a dalších světelných session. Některé budeš mít ve své členské sekci, aby sis je mohla pustit kdykoli v klidu a samotě.

Budu program stíhat?

Ano, výhodou online setkávání je, že můžeš být kdekoli na světě. Světelné tipy jsem vymyslela tak, abys je mohla krásně integrovat do každodenní činnosti, protože přesně o tom to je. Nejedná se o kurz, kde bys musela sedět x hodin týdně u videí a lámat si hlavu se složitými úkoly. Toto je škola života, učit se tedy budeme v každodenní praxi a energeticky posouvat ve vzájemném propojení.

Mohu se účastnit v jakémkoliv věku?

Samozřejmě, věk nehraje žádnou roli, pokud cítíš své volání, nastal ten správný čas, ať je Ti 20 nebo 60. 😉

Jak probíhá světelný kruh?

Světelný kruh probíhá online formou, kdy se jednou týdně všechny sejdeme na Zoomu a budeme společně probírat naší cestu květiny – proces transformace tohoto jara, motivovat se a sdílet své prožitky a nové vhledy. A v neposlední řadě – navazovat nová přátelství – nacházet svůj kmen, rodinu duše.

Jak probíhá čištění aury?

Proceduru čištění aury, čaker a následné ochrany získáváš jako BONUS přihlášením do programu do půlnoci 23.3.2022. Po zahájení programu si domluvíš svůj termín, kdy budeš potřebovat chvilku klidu pro sebe a po vyčištění obdržíš soupis vizí a vzkazů pro Tebe.

Jak získat světelný amulet s aktivačním obrázkem?

Přihlášením do programu do půlnoci 23.3.2022.

Jak se přihlásit?

Skrze tuto stránku. Po vyplnění registrace Ti přijde potvrzovací e-mail s údaji k platbě. 1.dubna poté obdržíš přístupové údaje do komunity a vše potřebné.

Mohu platit na splátky?

Samozřejmě. Máš možnost platit ve 3 splátkách nebo dle individuální dohody.

Co je to VIP verze programu?

“Svítím, tedy jsem VIP” je program Svítím, tedy jsem s exkluzivním individuálním přístupem po celou dobu programu – obsahuje navíc balíček osobních konzultací a koučinků 1:1 (5×60 minut) plus světelnou pohotovost v případě potřeby na messengeru nebo mailu.

"To, co potřebuješ pro změnu, je být otevřená příležitostem, nechat je k sobě přicházet a důvěřovat procesu!"

Svítím, tedy jsem!

Světelný program pro všechny, kteří sem přišli svítit a tvořit Novou Zemi!